30-årig eks-kæreste sandsynlig drabsmand

Nordjyllands Politi oplyser, at meget tyder på, at det var en 30-årig mand, der tidligt i morges dræbte en 17-årig pige i Hjørring. Han fremstilles i retten torsdag klokken 16.00. Opdateret kl. 14.37.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nordjyllands Politi afviser, at man havde mulighed for at forebygge drabet torsdag på 17-årige Monika Olsen i Hjørring. Foto: Bente Poder

Meget tyder på, at det var en 30-årig mand, der tidligt i morges dræbte en 17-årig pige i Hjørring. Den 30-årige er ekskæreste til den dræbte. Kort efter drabet i pigens ungdomsbolig i Cathrinestræde blev han anholdt sammen med hendes nuværende kæreste, en 21-årig mand. Ifølge Ritzau bliver den 21-årige løsladt i løbet af eftermiddagen. - Det er vores umiddelbare opfattelse, at det var den ældste af de anholdte, der førte kniven. Men de er ikke endeligt afhørt endnu, og derfor er det for tidligt at drage en endelig konklusion, siger vicepolitikommissær Jens Erik Poulsen fra Nordjyllands Politi til P4 Nordjylland. Ifølge Jens Erik Poulsen blev pigen formentlig dræbt med en kniv. Det var den 21-årige, der ringede til politiet. Han opholdt sig i lejligheden, da den 30-årige dukkede op, og ifølge Jens Erik Poulsen opstod der en uoverensstemmelse, da han ikke kunne komme ind. Motivet til drabet var formentlig jalousi. De 30-årige fremstilles i grundlovsforhør torsdag klokken 16.00.