Lundby

30-årig etablerer byggevirksomhed

- Tiden må viser hvad virksomheden kan udvikle sig til, lyder det fra Jørgen Sabroe, som efter et erfaringsrigt udviklingsforløb som vinduesfabrikant, nu starter ny tømrer- og snedkervirksomhed i Løgstør.

- Tiden må viser hvad virksomheden kan udvikle sig til, lyder det fra Jørgen Sabroe, som efter et erfaringsrigt udviklingsforløb som vinduesfabrikant, nu starter ny tømrer- og snedkervirksomhed i Løgstør.

LØGSTØR:Sabroe Byg er navnet på en ny tømrer- og snedkervirksomhed i Løgstør. Jørgen Sabroe, som er iværksætteren bag virksomheden, er - trods en alder på kun 30 år - en særdeles erfaren herre i branchen. Allerede som 23-årig sprang han ud som iværksætter. Med svendebrev som bygningssnedker, udlært hos Lundby Tømrer- og Snedkerforretning v/ Bjarne Nielsen og en ret omfattende maskinpark, etablerede han sig som vinduesproducent på en nedlagt landbrugsejendom på Holkasmindevej syd for Løgstør. Det skulle snart vise sig at være starten til noget større. I løbet af de følgende knap 10 år har virksomheden – Sabroe Vinduer - udviklet sig i betydeligt omfang. I samme periode er virksomheden indgået i koncernen Jydsk Vindueskompagni. Med den konsekvens at Jørgen Sabroe som fabrikschef de seneste fem år har været en del af koncernens medarbejderorganisation. - Med den øgede kommunikation og CAD-styringsmuligheder bl.a. via bredbånd, er der efterhånden få ledelsesmæssige opgaver på en virksomhed af denne type, som ikke kan klares på distancen, og derfor har jeg de senere år ikke helt fået opfyldt min selvstændighedstrang. Til gengæld har jeg høstet masser af erfaring, som jeg nu glæder mig til at trække på, når jeg igen starter ud i det små, lyder det fra Jørgen Sabroe. Bygningsrenoveringer med eksempelvis nye vinduer og køkkener, eller indretning af en loftsetage til bolig er nok nogle af de opgaver som Jørgen Sabroe peger på er velegnede til en enmandsvirksomhed som den nystartede. Ikke mindst hans viden og rådgivning om valg og design af vinduer og døre er Jørgen Sabroe sikker på, vil komme kunderne til gode. Jørgen Sabroe har gennem tiden i Sabroe Ejendomme samlet en del udlejningsejendomme, som også løbende skal vedligeholdes og renoveres. Jørgen Sabroe har gennem en samarbejdspart sikret sig, at der kan trækkes på flere hænder og materiel efter behov i forbindelse med større opgaver. - Jeg har foreløbigt etableret mig med kontor i Østergade i Løgstør. Og så må tiden vise, hvad virksomheden kan udvikle sig til, lyder det fra Jørgen Sabroe.