Politik

Dødstal stiger til 41 efter brokollaps i Italien

Pige på ni år og hendes forældre skal være fundet døde ved kollapset bro i Italien, skriver nyhedsbureau

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Redningsmandskab arbejdede hårdt natten til fredag ved den sammenstyrtede motorvejsbro i Genova uden at finde flere omkomne. Op mod 30 personer kan stadig ligge begravet ved den sammenstyrtede bro, siger de italienske myndigheder. Foto: Luca Zennaro/Ritzau Scanpix

ITALIEN:Yderligere tre personer er fundet døde under murbrokkerne fra den kollapsede motorvejsbro i Genova. Dermed stiger dødstallet til 41 ifølge det italienske nyhedsbureau Ansa.

Redningsarbejdere på stedet skal have fundet en niårig pige og hendes forældre, der var livløse sammen med deres bil, der var helt smadret.

Bureauet skriver, at dødstallet dog endnu er uofficielt, da de tre personer mangler at blive identificeret. På Twitter bekræftede brandmænd på stedet udelukkende fundet af bilen.

Lørdag er det erklæret national sørgedag i Italien. Det sker i forbindelse med, at flere af dem, der har mistet livet, begraves i Genova.

Italiens præsident, Sergio Mattarella, skal også deltage i ceremonien, mens nogle af de pårørende har valgt at holde sig væk, da de er vrede på myndighederne.

Broen kollapsede tirsdag og var skyld i, at flere end 30 biler og lastbiler faldt til jorden fra 45 meters højde.

/ritzau/dpa/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst