30 til generalforsamling i Als Borgerforening"

Hans Henrik Rasmussen
Bestyrelsesmøde i 2015 - en sommer aften - hvor mødet blev afholdt udendørs - ”Smæk”, Britta, Peter, Christina og Nina. Foto: Hanne Weller
14. november 2016 06:00

Torsdag 27. oktober blev der afholdt generalforsamling i Als Borgerforening.

Det blev i år afholdt i Als Hallens cafeteria, hvor bestyrelsen mødte en time før, for at smøre de traditionelle oste- og rullepølsemadder, til de ca. 30 mennesker, der var mødt frem.

Formand Hans "Smæk" Lybech fremlagde beretningen for det forgangne år. En god beretning som fortalte om alle arrangementer i årets løb.

Regnskabet blev fremlagt, som viste sig at give et pænt overskud. Dels pga. vores 2 campingpladser som giver et godt overskud, men også vores arrangement i Havbakkerne gav et godt resultat. Derfor blev det også enstemmigt besluttet, at vi gentager succes næste år samme dato - lørdag i uge 27, men med country musik denne gang.

Derimod blev det - af manglende tilslutning - besluttet, at droppe markedsdagen i Als. Der var ikke mange tilslutninger i år både af kræmmere og besøgende til bal i teltet om aftenen, derfor er der taget beslutningen om at droppe markedsdagen til fordel for musik arrangementet i Havbakkerne.

Under "Smæk"s beretning blev der desuden sagt, at man i Als borgerforening har været gode til at få oprettet frivillige aktivitetsgrupper, som tovholder for forskellige arbejdsopgaver. Her kan nævnes, haveholdet, moleholdet, julebelysningsholdet og flagholdet. Det er rigtig dejligt for bestyrelsen at der er uddelegeret så mange små opgaver, og det gør det betydelig lettere at være i en bestyrelse.

Susanne Andersen, Peter Bach og Hanne Weller var på valg i år. Susanne Andersen blev genvalgt, mens Peter Bach og Hanne Weller ikke ønskede genvalg. Jens Møller Jacobsen og Susanne Baadsgaard kom ind i stedet. Peter Bach bekendtgjorde dog over for den nye bestyrelse, at han godt ville forsætte som camping "fatter". Det blev varmt modtaget og er en god aflastning for den kommende bestyrelse i sommer halvåret.

Under generalforsamlingen blev der desuden opfordret til at finde et bestyrelsesmedlem til den ny stiftende forening "Østkystens Turistforening", som skal gælde fra Helberskov til Øster Hurup. Her meldte Poul Lundsgaard sig. Det er vigtigt at vi er repræsenteret her fra Als fra starten af denne forening, og det var Poul heldigvis enige med os om.

Rulle- og ostemadderne blev indtaget og der var en hyggelig stemning og god snak resten af aftenen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...