Rebild

300 hårde atleter gav den gas Rebild - og vil gerne komme igen

Duathlon-atleter vilde med naturen omkring Rebild

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Deltagerne på den lange tur skulle først løbe fem km., derefter cykle 30 km. og afslutningsvis igen løbe fem km. Foto: Bent Bach

REBILD:Godt 300 hårdkogte atleter var med, da Xterra Nordic for første gang nogensinde havde rykket et duathlon-stævne til Rebild.

Xterra Nordic sluttede søndag organisationens Duathlon-Serie af med et EM-stævne i Rebild. Duathlon er cykling og løb - hvor triathlon har en ekstra disciplin, nemlig svømning.

- Vi er 10 forskellige steder i landet på en sæson - og vi har længe haft Rebildområdet i kikkerten. Det er fantastisk terræn med bakkerne og skoven, så vi er ret stolte over, at kunne få et løb i Rebild i år, og der har da også været meget stor forhåndsinteresse.

- Da vi offentliggjorde, at der i år var stævne i Rebild, strømmede det ind med tilmeldinger, siger Simon Jørn Hansen.

Han kunne rigtig godt tænke sig, at et kommende stævne fik svømning med, så Xterra Nordic kan byde på triathlon i Rebild

- Jeg kan godt se for mig, at vi får svømning i St. Økssø med ind som den sidste disciplin i en triathlon - måske allerede næste år, lød det fra Simon Jørn Hansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.