300 nød Kjellerup

Troubadour besøgte Hjallerup og spillede også publikumsønsker

Thomas Kjellerup tiltrak 300 gæster, da Hjallerup Musikforening inviterede til julekoncert på Hjallerup Kro. Privatfoto

Thomas Kjellerup tiltrak 300 gæster, da Hjallerup Musikforening inviterede til julekoncert på Hjallerup Kro. Privatfoto

HJALLERUP:- En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv og finder selv vej til publikum – med tiden.

Sådan siger Thomas Kjellerup. De gode sange havde fundet vej til de cirka 300 gæster, der mødte op til Hjallerup Musikforenings julekoncert. Og gæsterne var i godt og hyggeligt selskab med den sympatiske troubadour.

Thomas Kjellerup er en af landets bedste troubadourer, der kun bevæbnet med sin akustiske guitar formår at fastholde sit publikum igennem en hel aften. I sig selv en præstation, men de enkle stemningsfulde tekster og smukke iørefaldende melodier baner tilsyneladende vejen, og det hele ser legende let og ubesværet ud.

Ingen tilfældighed at Thomas Kjellerup har flere hundrede udsolgte koncerter bag sig.

10 cd-udgivelser er det igennem årene blevet til.

I 1985 udgav Thomas Kjellerup sin første cd og i 1990 udkom jule cd’en ”Nu Er Julen Begyndt”. Det store gennembrud kom i 1991, hvor han bragede igennem med ”Annis Sang”. Den og andre fine sange som ”Afsked Ved Havnen”, ”Ved Siden Af Mig”, ”Ørnen” og ”Bedstefar Sover” er at finde på dobbelt cd’en ”Til Anni Og Alle De Andre”. Disse sange og en stor del fra julealbummet blev vi beriget med denne aften på Hjallerup Kro.

Lige inden afslutningen på et langt første sæt (70 minutter), bekendtgjorde Thomas Kjellerup, at han gerne spillede publikumsønsker i andet sæt. Flere gæster fik hermed af troubadouren sin helt personlige hilsen. At dømme ud fra publikums ansigter og tilkendegivelser var julestemningen til stede.

Næste arrangement i foreningens regi er nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester med gæster 9. januar 2014 i Hjallerup Idrætscenter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.