31-årigt skudoffer fængslet for flere kilo narko

Både skudoffer og formodet gerningsmand varetægtsfængslet i sag om mishandling og narko på Amager.

31-årigt skudoffer fængslet for flere kilo narko

En 20-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 17 dage ved Københavns Dommervagt for mishandling med cigaretter og et skud i låret på en 31-årig mand, der natten til mandag haltede ind på en Shell-tankstation i Vermlandsgade på Amager.

- Den 31-årige er blevet mishandlet med brændte cigaretter, slået og sparket, mens han var bundet eller lagt i håndjern, samt skudt igennem højre lår, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi til Ritzau.

Det 31-årige skudoffer er også selv blev varetægtsfængslet i 17 dage in absentia fra sin sygeseng, da politiet har fundet flere kilo narko og to skarpladte pistoler i mandens lejlighed.

Kort efter den 31-årige kom vaklende ind på tankstationen, blev politiet tilkaldt. Ved halvtotiden blev den 20-årige mand anholdt. Politiet leder dog forsat efter en eller flere medgerningsmænd.

- Vi ser den 20-årige og en ukendt person, som stikker af i hver sin retning. Vi får fat i den 20-årige. Vi leder fortsat efter en udenlandsk udseende mand omkring 180 høj, fortæller politikommissæren.

Da politiet tjekker den mishandlede 31-åriges identitet, ser de, at han allerede er eftersøgt for narkotika og for at stikke af fra politiet.

Politipersonale fra Station Amager efterforskede en hærværkssag fredag, da de kommer ind i den 31-åriges lejlighed. Han "opfører sig mistænkeligt", og politiet finder ud af, at han har kaster to poser med narkotika ud af vinduet på 3. sal og ned i græsset.

Da politiet ser narkoen, stikker den 31-årige af på bare tæer og får fat i den ene pose med kokain på vejen. Han prøver at gemme narkoen under en bil, men politiet finder frem til posen.

- Næste gang vi ser den 31-årige, er han skudt i benet og kommer ind på tankstationen mandag, fortæller Steffen Th. Steffensen.

Da politiet ransager lejligheden, finder de 4,3 kilo kokain og mere end to kilo amfetamin samt to skarpladte pistoler.

Motivet til mishandlingen er endnu uvist, men umiddelbart er der ikke noget, som indikerer, at bandekonflikten mellem grupperne Loyal To Familia og Værebros Hårde Kerne står bag.

Hverken den 20-årige eller den 31-årige har sagt noget til politiet i sagen, og fængslingen skete for lukkede døre.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.