34 udstillere er klar til Bie-nalen

Den hidtil største udstilling i Mariagerfjord Kunstforenings regi

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Og dette, som har fået titlen Camtric Traveller.

HOBRO:34 udstillere fra eller med tilknytning til Mariagerfjord-området er klar til at være med på den 10. Bie-nale.

Det er Mariagerfjord Kunstforening, der har opfundet den ucensurerede udstilling, som finder sted hvert andet år i den underste del af Kunstetagerne i det gamle Bies Bryggeri.

Arrangørerne har for første gang siden debut Bie-nalen i 1995 været nødt til at begrænse antallet af værker, den enkelte udstiller kan forvente at få med. Men det er også den eneste begrænsning.

Den ucensurerede udstilling er netop karakteriseret af, at alle bydes velkommen. Mariagerfjord Kunstforening håber med BIE-nalen, at øge interessen for at beskæftige sig med kunst. De 34 tilmeldte udstillere spænder over hele spektret fra de professionelle, etablerede kunstnere med mange udstillinger bag sig til de glade men dygtige amatører.

For uden deltagere fra alle hjørner af Mariagerfjord Kommune er der udstillere fra Aalborg i nord til de sydlige forstæder i Århus.

Udstillingen åbnes søndag 5. maj klokken 14 af Jørgen Pontoppidan, formand for udvalget for kultur og fritid i Mariagerfjord Kommune. Herefter er udstillingen åben indtil 31. maj i bibliotekets åbningstid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.