Øster Jølby

35 hold klar til Stafet for Livet

Cirka 1100 deltagere har lige nu tilmeldt arrangementet på Mors, hvilket er færre end sidste år

Sidste år deltog 1760 børn og voksne i Stafet for Livet Mors. Helt så mange kommer der nok ikke i år. ?Arkivfoto: Peter Mørk

Sidste år deltog 1760 børn og voksne i Stafet for Livet Mors. Helt så mange kommer der nok ikke i år. ?Arkivfoto: Peter Mørk

ØSTER JØLBY: Cirka 1100 borgere har på nuværende tidspunkt meldt sig til at deltage i den femte udgave af Stafet for Livet Mors.

Det store arrangement finder sted i den kommende weekend, 9.-10. juni. Det foregår som sædvanligt ved Midtmors Sport i Øster Jølby.

Op til starten er der løbende blevet tilmeldt flere hold og især flere deltagere. Torsdag formiddag var der tilmeldt 35 hold.

Sidste år havde Stafet for Livet Mors 1760 deltagere fordelt på 42 hold.

- Det gør ikke noget, at vi bliver færre hold i år, bare vi bliver mange deltagere, siger Keld Andersen. Han fremhæver, at med cirka 1100 deltagere ligger arrangementet på Mors allerede over Stafet for Livet i Thisted, der blev afviklet for nyligt, og deltagerantallet er på linje med stafetterne i Skive og Holstebro.

Blandt de mange ting, der er på programmet i løbet af det døgn, arrangementet varer, er et foredrag med Jes Dige med temaet "Håb", besøg af Hugo og Rita fra Jesperhus samt en maskotstafet, som er en ministafet på 24 minutter for børn.

- Maskotstafetten er et nyt indslag i år. Der kommer 12 maskotter fra blandt andet banker og Mors-Thy Håndbold, og de vil deltage i en ministafet sammen med børnene. Det bliver rigtig hyggeligt, og der er diplomer til børnene bagefter, fortæller Keld Andersen.

Lørdag aften afholdes den stemningsfulde lysceremoni, hvor Arne Rolighed holder talen, og Kristina Lynggard synger.

Det hele slutter søndag formiddag med taler og fælles march rundt på pladsen med Morsø Garden i spidsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.