3500 frivillige bag DGI’s landsstævne

Vi har en ambition om at Landsstævnet i Aalborg bliver hele Nordjyllands landsstævne, og derfor har vi prioriteret at holde møder i alle kommuner for at komme hele vejen ud, fortæller Palle Fogh

Vi har en ambition om at Landsstævnet i Aalborg bliver hele Nordjyllands landsstævne, og derfor har vi prioriteret at holde møder i alle kommuner for at komme hele vejen ud, fortæller Palle Fogh

September måned har stået i landsstævnets tegn for den gruppe af frivillige og ansatte, som arbejder med at finde de mange frivillige hænder, der skal til at skabe rammerne til Landsstævne 2017 i Aalborg.

På 10 kick-off møder i hele Nordjylland har mere end 400 deltagere fra 120 nordjyske foreninger fået et indblik i Landsstævne 2017 i Aalborg - hvad skal der til for at løfte så stor en opgave, og hvordan kan man både være frivillig og aktiv på én og samme tid?

- Vi har en ambition om at Landsstævnet i Aalborg bliver hele Nordjyllands landsstævne, og derfor har vi prioriteret at holde møder i alle kommuner for at komme hele vejen ud, fortæller Palle Fogh som er formand i DGI Nordjylland.

Og opbakningen til møderne har været stor.

- Vi får rigtig mange tilkendegivelser på at man glæder sig i det nordjyske - ikke bare tæt på Aalborg, men hele vejen rundt. Der er mange, som vil være med til at skabe de bedste rammer for deltagerne. Mange foreninger har allerede meldt sig på banen - men vi skal bruge endnu flere. Der er ingen tvivl om at også de frivillige til et landsstævne får en fantastisk fælles oplevelse, og derfor vil vi have så mange foreninger med som muligt, understreger Peter Otto Yde Thomsen, afdelingschef i DGI Nordjylland.

Der skal bruges 3500 frivillige til at byde de 25.000 deltagere velkommen til Aalborg i 2017.

Arbejdsopgaverne spænder over alt fra udlevering af mad til værtskab på skolerne, som skal bruges til overnatning - og der er både store og små opgaver.

- Vi er i gang med at få defineret alle de mange opgaver til Landsstævnet og få beskrevet de enkelte elementer nøje.

- Det betyder nemlig, at vi er klar til at få puslespillet til at gå op efter den 15. oktober, hvor foreninger som gerne vil have en fed oplevelse og samtidig tjene lidt til klubkassen, skal melde sig på banen hos os, fortæller Peter Otto Yde Thomsen.

Og der er masser at glæde sig til, når Aalborg og DGI byder velkommen til Landsstævnet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.