3F-fusion i Vendsyssel opgivet

For store kulturelle og økonomiske barrierer mellem 3F Skagerak og 3F Frederikshavn

Opgaverne er de samme - sikring af ordentlige løn- og arbejdsvilkår for arbejdere, men de to afdelinger af 3F i det nordlige Vendsyssel, Frederikshavn og Skagerak, må fortsat løfte dem hver for sig, efter at en planlagt fusion er opgivet. Arkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Opgaverne er de samme - sikring af ordentlige løn- og arbejdsvilkår for arbejdere, men de to afdelinger af 3F i det nordlige Vendsyssel, Frederikshavn og Skagerak, må fortsat løfte dem hver for sig, efter at en planlagt fusion er opgivet. Arkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

HJØRRING / FREDERIKSHAVN: En planlagt fusion mellem fagforeningerne 3F Skagerak og 3F Frederikshavn bliver ikke til noget.

- På afgørende spørgsmål står vi ganske enkelt for langt fra hinanden til, at en fusion kan gennemføres i øjeblikket. Nu ser vi i stedet fremad og fortsætter indsatsen for lokalt at sikre arbejdspladser og drive og udvikle 3F Skagerak til gavn for vores medlemmer, udtaler Carsten Andersen på vegne af bestyrelsen i 3F Skagerak.

Han beklager, at fusionen, trods et stort engagement og et intenst forhandlingsforløb må aflyses tæt på målet.

Carsten Andersen lægger ikke skjul på, at kulturelle og økonomiske udfordringer mellem de to afdelinger, har været større end forventet.

Som naturlig konsekvens af de skrinlagte fusionsplaner, er den varslede stiftende generalforsamling lørdag den 21. marts 2015 aflyst.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden