40.000 kroner på højkant trak bil-folk

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hos BB Biler var der stor interesse for denne rappe Mini Country Man Cooper fra 2010 til 189.000 kroner. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen

Otte bilforhandlere i Thisted havde torsdag aften deres traditionelle bil-by-night.

Trods halvdårligt vejr, og en forsigtig start på grund af blandt andet aftensalget i byggemarkedet, så trak det hele aftenen godt med folk til de firhjulede. Konkurrencen om at vinde et gavekort på 40.000 kroner, på ny eller brugt bil, lokkede folk til turen mellem flere af bil butikker.

For man skulle besøge mindst tre, og svare på et spørgsmål om antallet af bilmærker de otte havde forhandlingen af. Diskussionen gik om det var 9, 10 eller 11 bilmærker. Svaret endte for de fleste på 10.

Om bil-by-night aftenen gav bilsalg over disken var forhandlerne ikke sikre på.

- Men det giver os en rolig aften med god tid til at snakke med kunder. Telefonen ringer jo ikke hele tiden, lød det fra Kaj Højland, Peugeot og Lars Dahl, Skoda.

Aftenens hovedpræmie på 40.000 kroner udstrækkes senere i dag og bliver offentliggjort bl. a. her på siden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.