40 år med forandring

Konsulent hædret med medalje for lang og tro tjeneste

Steen F. Qvist blev dekoreret med medaljen af Niels Juel fra Det Kongelige Danske Land­husholdningsselskab. ?Foto: Kurt Bering

Steen F. Qvist blev dekoreret med medaljen af Niels Juel fra Det Kongelige Danske Land­husholdningsselskab. ?Foto: Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Planteavlskonsulent fra LandboNord i Brønderslev, Steen F. Qvist, er blevet hædret med Det Kongelige Landhusholdningsselskabs sølvmedalje for lang og tro tjeneste.

Steen F. Qvist har i 40 år været ansat i LandboNord.

- Gennem de 40 år har Steen F. Qvist ydet rådgivning til flere hundrede landmænd i Vendsyssel, og også til flere generationer af landmænd, sagde Niels Juel fra Det Kongelige Landhusholdningsselskab.

Han konstaterede, at Steen F. Qvist er specialist i grovfoder og derudover laver han markplaner, EU-ansøgninger og markbesøg.

- Det siges, at Steen F. Qvist er en rigtig god kollega, en lun fyr med humoristisk sans, men også en stille kollega, der lyttes til, når han siger noget. Hans arbejde udføres omhyggeligt, og han har styr på sine ting, udtalte Niels Juel.

- Gennem de 40 år er der sket meget, men Steen F. Qvist har formået at følge med udviklingen. Både Steen F. Qvist og hans kunder har været forandringsparate.

Niels Juel sagde, at det for Steen F, Qvist er en glæde at komme på arbejde hver dag.

Direktør Uffe Bertelsen bragte LandboNords hilsen, og sagde, at Steen F. Qvist har stor viden.

Chefkonsulent for planteavl og miljø-områderne, Allan Olesen, takkede på vegne af LandboNord og planteavlskontoret Steen F. Qvist for hans indsats.

- Steen F. Qvist er vedholdende, og han er en mand, der står fast på de beslutninger, han træffer. Han er et godt eksempel på at være omstillingsparat. Det kunne unge i dag lære meget om.

- Der er sket en udvikling henimod stadig mere papirarbejde. Netop papirarbejde fylder stadig mere i vores hverdag.

- Steen F. Qvist følger med udviklingen, og det er til glæde for både virksomhed og kunder.

Planteavlskonsulent Birger Søndergaard bragte kollegaernes hilsen.

Steen F. Qvist begyndte sin karriere i Hjørring Landøkonomiske Selskabs afdeling i Sindal, og senere kom han til Hjørring, inden turen gik til LandboNord i Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.