40 år med industrihuse

Kaj Ole Christensen mindet på Industrihusenes jubilæum

Bestyrelsesmedlem Gert Henriksen lagde sammen med erhvervschef Marianne Gade en mindekrans på Kaj Ole Christensens gravsted på Brønderslev kirkegård og markerede på den måde 40 års jubilæum for Brønderslev Industrihus. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Bestyrelsesmedlem Gert Henriksen lagde sammen med erhvervschef Marianne Gade en mindekrans på Kaj Ole Christensens gravsted på Brønderslev kirkegård og markerede på den måde 40 års jubilæum for Brønderslev Industrihus. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Brønderslev Industrihus har 40 års jubilæum. Og det blev markeret med kransenedlæggelse ved Kaj Ole Christensens grav på Brønderslev kirkegård.

Kaj Ole Christensen var fagpolitisk aktiv i 50 år, og han var en af initiativtagerne til A/S Brønderslev Industrihus. Han beklædte formandsposten i 26 år.

Det der så dagens lys for 40 år siden er fortsat aktivt - og ikke mindst nødvendigt for at sikre erhvervsudvikling i Brønderslev.

- Vi arbejder for vækst i vores eksisterende virksomheder og nye virksomheder, og hjælp til etablering af nye virksomheder, siger erhvervschef Marianne Gade.

I dag ejer Brønderslev Industrihus en ejendom på Maltvej - den bygning, hvor Active Sportswear har til huse.

- Og vi får løbende henvendelse fra virksomheder, der ønsker at få noget i gang. Men det er blevet vanskeligere, fortæller Carsten Overgaard Sørensen.

- Det er generelt blevet vanskeligere at låne penge til nye projekter - og det er også blev vanskeligere for industrihuset. Vi oplever også, at bankerne har strammet betingelserne.

- Men vores vigtigste formål er at hjælpe nye virksomheder i gang ved at skaffe lokaler til virksomhederne. Princippet har været, at Brønderslev Industrihus har bygget nyt, virksomheder har lejet sig ind, og efter en årrække er det så meningen, at virksomheden overtaget bygningen, forklarer Carsten Overgaard Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.