40 år med lokalhistorien

Ved jubilæet blev der afsunget en jubilæumssang – der var skrevet i dagens anledning
3. april 2017 08:30

En helt ny gæstebog, med forord af tidligere formand Hardy Frandsen fra Frejlev, havde premiere i lørdags, da der var inviteret til 40 års jubilæumsfest for lokalhistorien.

Sønderholm skole var stedet og borgere fra Frejlev, Nørholm og Sønderholm kikkede forbi dagen lang, men også gæster fra andre dele af landet havde fundet vejen tilbage i historien.

Bestyrelsen, ved formand Peter Stoffersen, havde lagt sig i selen for at give en varieret oplevelse for alle aldre, og takket være taler af 2. viceborgmester Mads Sølver Pedersen og fungerende stadsarkivar Flemming Nielsen, diverse billeder, filmklip og gode snakke omkring de nutidige skoleborde, lykkedes det i høj grad.

Ved Jubilæets slutning havde hen ved 100 personer skrevet i gæstebogen, og der kunne ses tilbage på en historisk dag med blik for tilbageblikket, men også med en god tro på fremtiden.

Formand Peter Stoffersen takkede de mange fremmødte for at være kommet og glædede sig over den store interesse, der er blevet vist overfor foreningens 40 års jubilæum.

Han opfordrede gæsterne til at læse den omdelte folder, der er udgivet i dagens anledning.

Her i er der nærmere fortalt om de sidste fire årtiers historie, f.eks. om den store tilvækst af medlemmer fra de oprindelige 23 til det nuværende antal på næsten 400 og meget meget mere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...