40 år med post

Eleane Nygaard er avanceret til filialchef

1. august kan filialchef for posthusene i Nordjylland, Eleane Nygaard, fejre 40 års jubilæum hos Post Danmark. Privatfoto

1. august kan filialchef for posthusene i Nordjylland, Eleane Nygaard, fejre 40 års jubilæum hos Post Danmark. Privatfoto

AABYBRO:I dag onsdag 1. august kan filialchef for posthusene i Nordjylland, Eleane Nygaard, Vestergade 31 i Aabybro fejre 40 års jubilæum hos Post Danmark. Det er blevet til 40 år med mange forskellige arbejdsfunktioner og arbejdspladser inden for Post Danmark. Og det er 40 fantastiske år, slår hun fast. Helt uden tøven. For fornemmelsen af at ”sidde fast” har aldrig indfundet sig.

– For inden det kom så vidt, er der altid sket noget nyt, siger hun.
Og faktisk synes hun også, at det er lidt svært at forstå, at der er gået hele 40 år, siden den purunge Eleane satte kursen mod København og en uddannelse i det, der dengang hed Post & Telegrafvæsnet.
– Og jeg havde aldrig været i København før, siger hun smilende. Egentlig var planen, at hun ville uddannes som telegrafist, så hun kunne komme ud at sejle.
I stedet gik hun i gang med en femårig elevuddannelse. Efter tre år i København, hvor hun fik lært hovedstadens posthuse grundigt at kende, gik turen tilbage til Jylland og et år i Aabybro og et i Hjørring. Eleanes Nygaards videre skæbne var lagt fast.
– Jeg blev bare grebet, siger hun.
Gennem årene har Eleane Nygaard været beskæftiget indenfor en række funktioner indenfor næsten alle grene af Post Danmark. De sidste 10 år som chef i Post Danmarks privatkundeenhed, dels som Kundechef i Aalborg og Mariagerfjord kommuner og nu som Filialchef i Nordjylland. Og hun har trivedes godt i rollen som leder.
Der er da også sket meget, siden Postmester Ejlersen var den øverste i Aabybro Posthus´ hierarki. Siden 80´erne har man arbejdet i selvbærende teams, forklarer Eleane Nygaard. Her er den gammeldags øverste leder for længst lagt på hylden til fordel for en mere coachende ledelsesstil.
- Men jeg lærte meget af ham, og jeg fik alle de grundlæggende ting på plads. Og selvom han var gammeldags på mange måder, så var han der altid for sine medarbejdere. Det har jeg forsøgt at tage med mig, siger hun.
Privat er Eleane Nygaard lige så aktiv som hun er på jobbet.
– Jeg har altid gang i et eller andet projekt, siger hun. Er det ikke, huset, hun arbejder på, så er det nok fordi hun er i Frankrig, besøger sine tre børn eller måske er aktiv i en af de mange klubber, hun er del af. – 40 år på den samme arbejdsplads, så lærer man jo en del mennesker at kende som hun siger.
Dagen fejres ved en senere lejlighed.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden