42-årig sigtes for knivdrab i København

Politiet har anholdt en 42-årig mand, som mistænkes for at stå bag nattens forbrydelse. Han meldte sig selv.

42-årig sigtes for knivdrab i København

En mand er natten til fredag fundet død i en lejlighed i det nordvestlige København - offeret er formentlig blevet dræbt af knivstik, lyder det fra Københavns Politi.

- Det er sket omkring klokken tre i nat, så vi arbejder stadig herude, siger central efterforskningsleder Sajjad Haider tidligt fredag morgen.

Politiet har anholdt en 42-årig mand i lejligheden på Skoleholdervej. Han bor i lejligheden, og offeret var formentlig hans gæst.

- Han ringer ind til politiet og siger, at han er kommet til at stikke en mand. Så kommer vi ud og konstaterer, at der er to mænd i lejligheden. Den ene er blevet anholdt for drab, og den anden er død, fortæller vicepolitiinspektør Tommy Keil til Ritzau.

Fredag formiddag har politiet endnu ikke endeligt identificeret offeret.

Den 42-årige vil i løbet af fredagen blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Ved 10-tiden fredag sidder han til afhøring, og politiet kan ikke oplyse, hvordan han forholder sig til sigtelsen om manddrab.

En beboer fortæller til tv2.dk, at hun hørte larm fra lejligheden.

- Jeg hørte en mand, der sagde "hvad laver du, hvad laver du?". Og så lød det, som om der var ting, der faldt på gulvet, altså meget larm, siger beboeren.

Nattens knivdrab i København er det andet i Danmark inden for den seneste uge.

Søndag morgen blev en 20-årig mand fundet død i en trappeopgang i Bramming i Sydvestjylland - han blev stukket to gange i brystet med en urtekniv med et 20 centimeter langt knivblad.

Kort tid efter blev offerets far - en 46-årig mand - anholdt, og mandag blev han sigtet for drabet og varetægtsfængslet i fire uger.

Forbrydelsen fandt sted i Storegade i Bramming, og de første undersøgelser viste, at drabsstedet var en lejlighed i opgangen, hvor den 46-årige far bor.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.