43-årig fængslet for knivstikkeri ved pub

Manden meldte sig selv til politiet, men nægter sig skyldig

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

AALBORG:En 43-årig mand blev ved et grundlovsforhør i Aalborg torsdag varetægtsfængslet fire uger, sigtet for at have stukket en mand i ryggen på et værthus.

Den 43-årige aalborgenser sigtes også for trusler.

Knivdramaet skete søndag eftermiddag ved Planet Pub på Saltumvej i Aalborg.

Ifølge politiet stak den 43-årige mand en 48-årig mand i ryggen. Knivofferet blødte kraftigt og blev bragt til Aalborg Universitetshospital, som meldte, at den 48-årige var uden for livsfare.

Det lykkedes for knivstikkeren at flygte, og han var efterlyst i flere dage, men til sidst meldte han sig selv til politiet sent onsdag aften.

Torsdag blev han så fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg, hvor han nægtede sig skyldig i sigtelserne trusler samt vold af ”særlig rå, brutal eller farlig karakter”.

Retten valgte at fængsle ham i foreløbig fire uger, og han har ikke kæret fængslingskendelsen, oplyser anklager Dorte Kvist Knudsen fra Nordjyllands Politi.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning. På nuværende tidspunkt vil politiet ikke give flere detaljer om sagen, heller ikke om et muligt motiv til knivstikkeriet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.