Tåregas i opgang: 44-årig skal fortsat sidde i fængsel

Den mand, som udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed, er varetægtsfængslet frem til 13. november

Den 44-årige mand, som udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed på Havrevej, skal sidde varetægtsfængslet frem til 13. november.  Arkivfoto

Den 44-årige mand, som udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed på Havrevej, skal sidde varetægtsfængslet frem til 13. november. Arkivfoto

THISTED:Den 44-årige mand, som natten til tirsdag 18. september udløste tåregas i opgangen til sin lejlighed på Havrevej i Thisted, skal fortsat sidde i varetægtsfængsel i surrogat indtil 13. november er efter ønske fra anklagemyndighedens ønske om at forlængelse.

Den 44-årige ikke været for en dommer, idet han frivilligt i samråd med sin forsvarer har accepteret forlængelsen, oplyser Mette Helm, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden er sigtet for både ulovlig våbenbesiddelse og trusler om vold. Han har forklaret, at han udløste tåregassen, fordi politiet forinden havde brugt peberspray mod ham.

Politiet betegner manden, der ikke er tidligere straffet, som psykisk uligevægtig. Han risikerer en lang fængselsstraf på mellem to til otte år.

Manden har erkendt de forhold, som sigtelserne omhandler, og lod sig frivilligt anholde.

Midt- og Vestjyllands Politi forventer, at sagen formentlig skal behandles for retten i løbet af de næste to måneder.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.