450 går med til Stafet for livet

Kræften kender ingen alder, så der er både børn, unge og ældre med på Knivholt

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN. En har mistet en datter. En anden har mistet sin mor. En tredje kæmper mod kræften. Alle er dukket op for at støtte kampen mod kræften ved årets Stafet for livet, som finder sted lige nu på Knivholt i Frederikshavn, og når stafetten slutter søndag 10.30 har den varet i 24 timer.

Tårerne triller

Her bliver vist sammenhold. Her er det i orden at græde. Som søstrene Rikke og Charlotte Toldbod, der mistede deres mor for næsten præcis et år siden.

- Mor ville have deltaget, hvis hun var her. Jeg tror, hun er stolt over, at vi er med, siger Rikke Toldbod, mens tårerne titter frem. Savnet er stort.
Familien Toldbod er med for første gang, mens andre har været med hvert år. Det er fjerde gang, der holdes Stafet for Livet, og deltagerantallet har aldrig været større. 450 er med, og i fjor var de 280.
Stafet for livet har både et socialt formål og et økonomisk mål. Her bliver der talt åbent om kræften og man glæder sig over at være sammen med mennesker, man holder af. Samtidig støtter deltagerne Kræftens Bekæmpelse og håbet er, at sende 300.000 kroner af sted til kampen mod kræften.
For som Agnethe Pedersen siger, så er det takket været forskningen hos Kræftens Bekæmpelse at hendes datter lige nu er i behandling med en ny type medicin.
- Så jeg håber min datter er med næste år, for da vil vi helt sikkert deltage igen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.