Helsingør

47-årig mor til fem vinder af gigantgevinst

BT skriver, at der er fundet en vinder af milliongevinsten, men Danske Spil vil dog endnu ikke bekræfte oplysning

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

HELSINGØR:Det er en 47-årig kvinde og mor til fem fra Helsingør, der har vundet 315 millioner i fredagens Eurojackpot, skriver dagbladet BT.

Over for Ritzau vil Karen Minke, talsmand for Danske Spil, dog ikke bekræfte, at der lørdag formiddag er fundet en endelig vinder af den store præmie.

- Lige nu venter vi på at kunne be- eller afkræfte, om kvinden har vundet den store gevinst, siger hun til Ritzau.

Karen Minke fortæller videre til Ritzau, at kvinden lørdag formiddag indløste sin kupon i Kvickly i Helsingør, hvor Lottoterminalen viste, at der var vundet over 9.999 kroner på kuponen. Herefter tog hun hjem for at undgå det store presseopbud i supermarkedet.

- Vi ved ikke med sikkerhed endnu, om det er hende, der har vundet. For at vi kan være sikre, skal vi have hendes kvittering ind i vores system, hvor vi kan tjekke, om det er vinderkuponen, siger hun til Ritzau.

Euforisk stemning

Ifølge BT kom den formodede vinder med alle fem børn og indløste kuponen i Kvickly, og der var naturligvis en euforisk stemning hos vinderfamilien.

- Vi jublede selvfølgelig - vi kunne næsten ikke tro det. Vi aner ikke, hvad vi skal bruge pengene på, sagde den 47-årige kvinde til BT.

Den 47-årige fortalte til BT, at den enorme præmie falder på et tørt sted, da hun netop er blevet fyret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.