49-årig sigtet for grov vold mod kæreste

Mand fængslet for at tæve kæresten med baseballbat. Han nægter sig skyldig. Opdateret klokken 15.25

Arkivfoto <i>Bente Poder</i>

Arkivfoto Bente Poder

HJØRRING:En 49-årig mand er efter et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for grov vold mod sin kæreste - eller tidligere kæreste er det måske nu. Manden erkender, at han har været sammen med kvinden på tidspunktet, hvor episoden angiveligt er sket, men han nægter at have udøvet vold. Det oplyser anklager Torben Kaufmann fra Nordjyllands Politi.

- Manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245, der handler om særlig rå, brutal og farlig vold. Det er her gået ud over en kæreste, fortæller politikommissær Peter Skovbak fra lokalpolitiet i Hjørring.

Volden er ifølge anklagemyndighedens sigtelse foregået i et sommerhus i Jammerbugt Kommune 6. april.

- Under voldsepisoden, der har strakt sig over flere timer, har den 49-årige ifølge vor sigtelse mod ham brugt et baseballbat, som han har slået kvinden med på kroppen. Desuden har han - igen ifølge vor sigtelse - holdt en kniv for struben af kvinden og truet hende på livet, oplyser anklager Torben Kaufmann fra Nordjyllands Politi.

Ifølge anklageren havde den 49-årige og kæresten sammen lejet et sommerhus i Tranum, og det er muligvis en blanding af jalousi og alkohol, der har udløst de voldsomme begivenheder.

- Vi begærer manden varetægtsfængslet i fire uger - dels på grund af voldens grovhed, dels for at forhindre manden i at påvirke kvindens - og eventuelle andre vidners - forklaring i sagen, sagde anklageren inden grundlovsforhøret.

Manden har angiveligt tidligere haft adresse i Jammerbugt Kommune, men det har han ikke mere.

Den 49-årige blev anholdt sent torsdag aften i Midtjylland, efter at politiet i en tid har været på udkig efter ham.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.