Hobro

50 år for Susanne 70 med spejderne

Hele tre jubilæer for Fyrkat Gruppen

Det har været et meget, meget stort ønske gennem mange år for spejderne at få eget hus. Det er endelig lykkedes, men alligevel er det her omkring bålet, spejderånden kommer helt til sin ret. Og der bliver også både bål og snobrød på lørdag.
Arkivfot

Det har været et meget, meget stort ønske gennem mange år for spejderne at få eget hus. Det er endelig lykkedes, men alligevel er det her omkring bålet, spejderånden kommer helt til sin ret. Og der bliver også både bål og snobrød på lørdag. Arkivfot

Lørdagen går i rent kinderæg for spejderne i Fyrkat Gruppen, der fejrer hele tre ting på en gang. Klubhuset på Rolighedsvej 8 i Sdr. Onsild er endelig blevet helt færdigt og skal indvies, man fik ikke fejret pigespejdernes 70 år fødselsdag for et år siden, men det gør man så nu, og endelig har gruppens utrættelige leder Susanne Christensen været med i spejderarbejdet i 50 år. Borgmester H. C. Maarup klipper snoren og officielt indvier det nye hus. På jubilæumsdagen er der hoppeborg og spisning, men ellers står den på aktiviteter for børn omkring bålet med popkorn og snobrød. Indendørs er der lavet en udstilling med minder fra spejdernes 71 år i Hobro.