Brovst

50 år med fuld musik

Brovst Pigegarde blev fejret i stor stil i anledning af jubilæum

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brovst Pigegarde, Musikzug Sventana og Brassband Jammerbugt spillede sammen.

BROVST:Der var kaldt til stor festivitas, da Brovst Pigegarde lørdag holdt 50 års jubilæum. Festlighederne startede med, at Brovst Pigegarde og et tysk orkester, Musikzug Sventana, marcherede gennem byen. Efterfølgende blev der afholdt reception i Brovst Sports- & Kulturcenter, hvor man fik mulighed for at se tilbage på de forgangne 50 år i form af en udstilling.

Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen (V) holdt på Jammerbugt Kommunes vegne en tale, hvor hun fremhævede den store arbejdsindsats, der bliver ydet i foreningen.

Hun tog fusen på alle og i særdeleshed på formanden for Brovst Pigegarde, Jette Nielsen, da hun præsenterede tre kvinder, som alle spillede i garden for 50 år siden - Joan Gresell, Inge Jensen og Minna Høgh. De bar flotte uniformer og spillede en fanfare til stor glæde for de mange fremmødte. Dagen sluttede med stor jubilæumsfest.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.