Brønderslev

50 mio. kroner til gode ideer

SE Vækstpulje Nyfors parat til at uddele millioner i forsyningsområdet

Karsten Frederiksen: - Vi vil uddele fem mio. kr. hvert år i 10 år. Arkivfoto

Karsten Frederiksen: - Vi vil uddele fem mio. kr. hvert år i 10 år. Arkivfoto

VENDSYSSEL:50 mio. kr. venter nu på at påskønne gode ideer, der kan give vækst i Vendsyssel. Formand for SE Vækstpulje Nyfors, Karsten Frederiksen, Brønderslev, glæder sig over, at den nye, vækstpulje for alvor er skudt i gang og ser frem til at dele midler ud til vækst- og udviklingsprojekter i landsdelen.

Bestyrelsen for SE Vækstpulje Nyfors har været samlet for første gang. Bestyrelsen står i spidsen for en ny vækstpulje, som kan uddele op til 5 mio. kr. hvert år de næste 10 år til projekter, der skaber regional udvikling i det forhenværende Nyfors’ elforsyningsområde. Første deadline for ansøgning om midler fra SE Vækstpulje Nyfors er 1. november.

SE Vækstpulje Nyfors blev oprettet i forbindelse med fusionen i maj mellem Nyfors og SE.

- Vi har glædet os til at trække i arbejdstøjet og få startet SE Vækstpulje Nyfors op, bemærker Karsten Frederiksen.

- I SE vil vi gerne bidrage til det samfund, vi er en del af, og med den nye vækstpulje har vi mulighed for at hjælpe konkrete projekter i gang eller videre i deres proces.

- Der er ikke nogen begrænsning for hvor stort eller småt et beløb, en ansøger kan søge om hos SE Vækstpulje Nyfors, når blot det, der søges om midler til, er inden for vækstpuljens formål og økonomiske ramme.

De områder, vækstpuljen støtter, er bl.a. innovative virksomheder, der skaber arbejdspladser, foreningslivet, idræts- og kulturlivet, forsknings- og formidlingsprojekter samt uddannelse. På se.dk kan potentielle ansøgere læse mere om, hvad der skal til, for at deres projekt ligger inden for SE Vækstpulje Nyfors’ formål. Der kan søges allerede nu. SE har nordjysk base i Brønderslev, hvor de 100 arbejdspladser øges til omkring 250.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.