500 påskeæg på vej til træerne på gågaden

Hans Henrik Rasmussen
Påskeevent vil pynte på gågadens træer i påsken. Foto: Jan Vestergaard
3. april 2017 13:27

Hadsund Handel har en lang række af tilbud og events til borgerne, som skal være med til at gøre handelslivet attraktivt på både udbud, priser og oplevelser.

De fleste ideer kommer vi selv med, siger den aktivitetsansvarlige Jan Vestergaard, men indimellem får vi spændende forslag og henvendelser, hvilket vi nu har fået fra fritidskonsulent Annette Øllgaard Larsen, Kultur og fritidsforvaltning på en sjov og spændende påske event.

Ikke mindre end 500 påskeæg vil på torsdag blive hængt op i Storegades træer samt andre steder i centrum/butikscenter hvor det er relevant og muligt. Og alle er dekoreret i alskens mulige farver og figurer. De mange æg males af børnehaverne i Hadsund, og det er børnene i Regnbuen, Væksthuset, Solstrålen, Spiren og Lærkereden der har haft gang i maling og penslerne.

For at æg skal holde til længere tids ophængning må de lakeres og forsynes med øskner og snore, hvilket Bazen Hadsund står for. Bazen er lokalt støttecenter for sårbare voksne og de skal nok få sit at se til med de 500 æg der skal klargøres.

Og den tredje bidragyder til eventen er Mariagerfjord Ungdomsskoles Rejserødder, der torsdag 6. april indtager byen med de mange æg og sørger for, at de bliver hængt op i træerne til stor glæde for både handlende og forretningerne.

- Vi håber rigtig mange borgere - både dem på handel og dem der blot vil opleve eventen - vil lægge vejen forbi gågaden og de mange påskeæg kan ses helt frem til 20. april, slutter Jan Vestergaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...