55 traktorer til Store Pløjedag

Gamle traktorer og heste vendte jord

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Heste for ploven var der også. Foto: Henrik Hansen

POULSTRUP:Lørdag blev der afviklet Store Pløjedag på Palle Kokholms marker syd for Poulstrup. Her var der rig lejlighed til at se 50-60 år gamle traktorer på markarbejde, idet deltagerantallet nåede helt op på 55 tilmeldte, og udover traktorer kunne man også opleve heste på pløjearbejde. Arrangementet blev rigtig godt besøgt og de mange veterantraktorfolk mødtes ikke for at dyste om at være bedst til at pløje, men for at hygge sig og lave en flot opvisning - og det gjorde de på bedste vis.

De mange deltagere ankom på deres gamle traktorer kl. 9, hvor de mødtes til fælles morgenkaffe, hvorefter der bliver kigget på hinandens maskiner og sparket dæk. Derefter gjorde man traktorer og plove klar til pløjningen, som startede kl. 13.

Der var deltagelse af rigtig mange flotte veterantraktorer og maskiner, og mange tilskuere lagde vejen forbi Store Pløjedag, og de fleste købte sig en kop kaffe, kage eller en pølse i det store telt, der var rejst til lejligheden.

Traktorfolket, der arrangerede Store Pløjedag, er en stiftet forsamling anno 2012 af ”unge” knægte der har en fælles interesse og forkærlighed for veterantraktor og maskiner. Se evt. mere om foreningen på www.traktorfolket.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.