Aalborg

550 deltagere gik for den gode sag

Trods arrangørernes bange anelser for vejret, blev Ecco Walkathon en succes med 35.000 til to gode formål

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ecco Walkathon 2016 i Aalborg samlede 550 deltagere og penge til to velgørende formål. Foto: Michael Koch

AALBORG:Arrangørerne havde rent vejrudsigtsmæssigt haft bange anelser forud for lørdagens ECCO Walkathon i Aalborg.

Men det var spildte bekymringer, for solen varmede de 550 deltagere i den velgørende gåtur, hvor deltagerne kunne vælge mellem familieruten på 6 kilometer og Just Walk-ruten på 10 kilometer.

- Vi er vildt tilfredse, for vi havde frygtet det værste på grund af alt den storm, siger pr-medarbejder for Ecco Walkathon Annette Spanggaard.

Samlet set fik deltagerne gået 35.000 kr. ind til forskning i hjertesygdomme i regi af Hjerteforeningen samt til SOS Børnebyernes arbejde i Cambodja, da hver kilometer pr. deltager udløser 7,50 kr. til formålene fra ECCO’s side. Deltagerne måtte selv vælge, hvilket af de to formål, der skulle støttes.

- Vi er så glade, så det bliver helt sikkert til noget igen i Aalborg næste år.

ECCO Walkathon finder udover København også sted i Odense og Kolding. I øvrigt afholdes der også et lignende arrangement i Shanghai i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.