Tilsted

560.000 kr. til Landsbyen i Tilsted

260 bidragydere i Tilsted har foreløbig støttet Landsbyen - og indsamlingen fortsætter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bjarne Bloch, formand for bestyrelsen bag ”Landsbyen” har nu fokus på 31. oktober, når købsaftalen på Oticon-bygningen udløber. Arkivfoto

TILSTED:Indtil videre har 260 bidragydere givet 560.000 kroner til Landsbyen i Tilsted.

Bjarne Bloch, formand for bestyrelsen bag "Landsbyen", projektet, der sigter mod dels at overtage, dels skabe nyt liv i Oticons 10.000 kvadratmeter store bygning i Tilsted, er godt tilfreds med det hidtidige resultat af en indsamling blandt beboerne i Tilsted-området. Pengene er øremærket anskaffelse af inventar til den nye mulitihal og forsamlingshus, der er en del af helheden i "Landsbyen". Og indsamlingen fortsætter.

- Lige nu er det tanke at brede indsamlingen ud, så den også omfatter Ting­strup-­området. Det sker ud fra en tanke om, at projektet også er interessant her, siger Bjarne Bloch

Hallen er en del af det samlede projekt "Landsbyen", der også skal rumme et friplejehjem og lokale erhvervstiltag. I runde tal vil det koste 60 mio. kroner at realisere fuldt ud. I beløbet indgår også prisen for at overtage det 10.000 kvadratmeter store bygningskompleks, der tidligere er sat til salg for 12,5 mio. kroner.

- Vi har en købsaftale, som gælder frem til 31. oktober, så senest her skal have vi finansieringen af bygningskøbet på plads - blandt andet i form af fondsmidler. Vi er optimistiske når det gælder overtagelsen - og de penge, der er samlet til inventar til hallen understreger den lokale opbakning og sender et positivt signal til de forskellige fonde og finansieringskilder, siger Bjarne Bloch.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.