62-årig mand dør i bilulykke ved Farsø - to er kvæstet

To svært tilskadekomne mænd blev sendt til hospitalet i Aalborg efter en dødelig bilulykke ved Farsø.

FARSØ:En mand født i 1958 er død, mens to andre mænd kom voldsomt til skade i en bilulykke i nærheden af Farsø mandag aften.

Tirsdag eftermiddag oplyser Jørn Nielsen fra patruljecenteret i Himmerland, at alle involverede parter i ulykken er blevet identificeret.

Den 62-årige mand, der er afgået ved døden, havde en 66-årig mand med sig i bilen. Den 66-årige passager er fra lokalområdet.

Han blev umiddelbart efter ulykken kørt til Aalborg Universitetshospital. Her er han fortsat indlagt, og hans tilstand er stabil.

I ulykken kørte to biler frontalt sammen ved Eldrupsigevej og Løgstørvej lidt uden for Farsø.

I den anden bil sad en 44-årig mand bag rattet. Han har brækket begge arme, begge ben og har fået brud på knogler i ansigtet. Også han blev transporteret til hospitalet i Aalborg efter ulykken. Han er uden for livsfare.

Nordjyllands Politi fik melding om ulykken klokken 22.10 mandag aften. Tirsdag er det fortsat uvist, hvad årsagen til det fatale sammenstød er.

Det tyder på, at de to biler er kørt frontalt sammen, da en af bilerne kom over i modpartens kørebane. Det var bilen med de to mænd i, der af ukendte årsager kørte over og ramte bilen med den 44-årige frontalt.

En bilinspektør har været på stedet og foretaget undersøgelser. Det er normal procedure, når der sker alvorlige ulykker.

De tre mænds pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.