58-årig truede hjemmehjælper med jagtgevær

Falckreddere måtte overmanden en 58-årig mand, da han truede en hjemmehjælper med et jagtgevær

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

ASSENS:En 58-årig mand truede torsdag en hjemmehjælper med et oversavet jagtgevær i Assens på Fyn. Manden blev efterfølgende overmandet af Falckreddere, oplyser Fyns Politi.

En ambulance rykkede ud klokken 13.30 til Spurvevænget i Assens, hvor den 58-årige mand var fundet af naboen i sin lejlighed med en mindre læssion i hovedet.

Ved ambulancens ankomst skønnede Falckredderne ikke, at ambulancen skulle benyttes. I stedet blev en hjemmehjælper tilkaldt for at tage sig af den 58-årige.

Da hjemmehjælperen ankom, sad den 58-årige i en sofa inde i stuen, og Falckredderne gjorde klar til at forlade stedet, da den 58-årige pludselig rakte ned under sofaen, tog et skarpladt oversavet jagtgevær og rettede det direkte mod hjemmehjælperen.

Ukendt motiv

Hjemmehjælperen befandt sig på det tidspunkt cirka to meter fra den 58-årige, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den ene Falckredder var snarrådig nok til at slå geværet væk fra retningen mod hjemmehjælperen, hvorpå begge Falckreddere overmandede den 58-årige.

Mandens motiv til at rette geværet mod hjemmehjælperen er ukendt, og han sagde ikke noget under episoden.

Den 58-årige ligger lige nu til afrusning i detentionen i Odense. Han vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.