6. kl. på Sindal Skole med i klassedyst

PR-Foto
1. december 2016 13:03

Jagten på Danmarks klogeste klasse er i gang, og sekshundrede 6. klasser dyster i den kommende tid i den store videns quiz Smart Parat Svar.

Sindal Skole er med i den lokale runde i jagten på den eftertragtede titel Danmarks Klogeste Klasse, og runden foregår den 7. december kl. 10-13 i Salen på Hjørring Bibliotek.

6. klasserne har igen i år mulighed for at vise, at de har styr på så forskellige emner som f.eks. historie, film, natur & teknik og eventyr.

Den landsdækkende videns- og læsequiz Smart Parat Svar udfordrer ikke kun børnenes hjerneaktivitet, hukommelse og deres evner til at tænke hurtigt, men også til at samarbejde.

I den lokale runde dyster 7 klasser med hver sit hold på fem elever. De deltagende skoler er i år Muldbjergskolen, Vrå Skole, Sindal Skole og Løkken Skole. Kun én klasse vil blive kåret som vinder og dermed gå videre til den regionale runde, hvor de skal møde hele regionens dygtigste klasser. Den regionale runde finder sted på Aalborg Bibliotek den 11. januar. Kampen om den endelige titel og en præmie på 10.000 kr. udspiller sig den 8. februar i Magasinet i Odense, og igen i går afholdes finalen i samarbejde med alle 8 TV2-regioner.

Smart Parat Svar er en læse- og vidensquiz, der har eksisteret siden 2005. Konkurrencen har til hensigt at styrke elevernes lyst til at læse ved at sætte fokus på samarbejde og almen dannelse. Quizzen tager udgangspunkt i et bredt udsnit af skøn- og faglitteratur og hylder bogorme, læseheste og klogeåger - og viser, at det er sejt at være klog.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...