Hjørring

60 år og toptrimmet

Vennelyst Ingeniør- og entreprenørforretning markerede 60 års jubilæum - og gæsterne strømmede til receptionen

25
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæster i meget stort tal strømmede til Vennelyst.

HJØRRING:Hans Christiansen lagde for 60 år siden grundstenen til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning, der i dag er en moderne virksomhed i topform.

Jubilaren blev fejret fredag på Frederikshavnsvej i Hjørring. Og gæster i stort tal strømmede til for at gratulere.

I dag står sønnen, direktør Jan-Iver Christiansen, i spidsen for forretningen.

- Det er en stor dag for os. Især for min kære far, der satte det hele i gang med en enkelt traktor og en mælkerute for 60 år siden. Utroligt, hvad der er sket siden den gang - både med traktorerne og med arbejdsopgaverne. Og så alligevel. Egentlig handler det - dengang som nu - om at der er nogle opgaver, som folk ikke selv kan klare, og så skal vi sørge for at have de folk og maskiner, der kan, konkluderede direktør Jan-Iver Christiansen i sin velkomsttale.

Virksomheder tæller i dag 150 medarbejder, og Jan-Iver Christiansen kaldte medarbejderne for kernen i Vennelyst.

- Vi var aldrig kommet hertil, hvis ikke det havde været for vores mange dygtige og trofaste medarbejdere. Det er jer, der hver dag møder kunderne ansigt til ansigt. Og det møde er altafgørende for, at vi kan have tilfredse kunder, der kommer igen med nye opgaver, lød det fra direktøren til de ansatte på festdagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.