60 år og toptrimmet

Vennelyst Ingeniør- og entreprenørforretning markerede 60 års jubilæum - og gæsterne strømmede til receptionen

Birgit Eriksen og Bente Poder
Direktør Jan-Iver Christiansen bød velkommen og fortalte om firmaets historie, som hans far, Hans Christiansen, grundlagde for 60 år siden. Foto: Bente Poder
Hjørring 30. september 2016 17:25

HJØRRING: Hans Christiansen lagde for 60 år siden grundstenen til Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning, der i dag er en moderne virksomhed i topform.

Jubilaren blev fejret fredag på Frederikshavnsvej i Hjørring. Og gæster i stort tal strømmede til for at gratulere.

I dag står sønnen, direktør Jan-Iver Christiansen, i spidsen for forretningen.

- Det er en stor dag for os. Især for min kære far, der satte det hele i gang med en enkelt traktor og en mælkerute for 60 år siden. Utroligt, hvad der er sket siden den gang - både med traktorerne og med arbejdsopgaverne. Og så alligevel. Egentlig handler det - dengang som nu - om at der er nogle opgaver, som folk ikke selv kan klare, og så skal vi sørge for at have de folk og maskiner, der kan, konkluderede direktør Jan-Iver Christiansen i sin velkomsttale.

Virksomheder tæller i dag 150 medarbejder, og Jan-Iver Christiansen kaldte medarbejderne for kernen i Vennelyst.

- Vi var aldrig kommet hertil, hvis ikke det havde været for vores mange dygtige og trofaste medarbejdere. Det er jer, der hver dag møder kunderne ansigt til ansigt. Og det møde er altafgørende for, at vi kan have tilfredse kunder, der kommer igen med nye opgaver, lød det fra direktøren til de ansatte på festdagen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...