Ildebrand

63-årig kvinde brændt inde i campingvogn på nordjysk campingplads

En kvinde er død i en brand på en campingplads i Hvalpsund. Det var kvindens ægtefælle, der opdagede branden

Lørdag aften døde en 63-årig kvinde i en brand i en campingvogn på Hvalpsund Familie Camping i Nordjylland. Foto: Kurt Bering

Lørdag aften døde en 63-årig kvinde i en brand i en campingvogn på Hvalpsund Familie Camping i Nordjylland. Foto: Kurt Bering

HVALPSUND:En 63-årig kvinde døde lørdag aften i en brand i en campingvogn på Hvalpsund Familie Camping i Vesthimmerland.

Det bekræfter vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi natten til søndag.

- Vi får anmeldelsen via 112 klokken 21.46 om brand i en campingvogn. Her er der en 63-årig kvinde, som brænder inde og dør, siger han.

Vagtchefen fortæller, at det var kvindens ægtefælle, der opdagede branden.

- Ægteparret havde været til fest i løbet af eftermiddagen. Kvinden gik hjem og opholdt sig campingvognen.

- Hendes ægtefælle havde opholdt sig hos venner og var på vej hjem, da branden startede. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet og behandles blandt andet for chok.

Manden og kvinden er fra Viborg.

Ilden fra parrets campingvogn nåede at brede sig til et par nærtliggende campingvogne og nogle træer.

- Den blev dog hurtigt slukket igen. Jeg ved ikke, hvor slemt det står til med de andre campingvogne, men ingen andre personer er kommet til skade, siger vagtchefen.

Politi og brandvæsen kender endnu ikke brandårsagen.

Brandstedet blev undersøges søndag af efterforskere, brandteknikere og en retslæge og er afskærmet med et stort telt. Resultatet af undersøgelserne kan muligvis foreligge mandag eftermiddag.

/ritzau/streamguard