6300 vinduer fra Nors til Nørresundby

Hvidbjerg Vinduet henter en 15 mio. kr. stor ordre til boligafdeling i Nørresundby

Hvidbjerg Vinduets produktionsafdeling i Nors har leveret de første 400 vinduer til Løvvangen i Nørresundby. Bureaufoto.

Hvidbjerg Vinduets produktionsafdeling i Nors har leveret de første 400 vinduer til Løvvangen i Nørresundby. Bureaufoto.

NORS:De kommende tre år kan de 60 medarbejdere på Hvidbjerg Vinduets produktionsafdeling i Nors være ret så sikre på, at de er garanteret arbejde i denne treårige periode, skriver Thisted Dagblad mandag.

Adm. direktør Claus Arberg, Hvidbjerg Vinduet, fortæller, at virksomheden med hovedsæde i Hvidbjerg over de kommende tre år skal levere 6300 vinduer til Løvvangen i Nørresundby, der er en del af Sundby-Hvorup Boligselskab med 818 boliger og 21 blokke.

- Vinduerne skal produceres i vores afdeling i Nors, og ordren fra boligselskabet i Nørresundby vil være med til at sikre, at de 60 medarbejdere i Nors også kan forvente at have arbejde i vintermånederne, som typisk er stille måneder i vinduesbranchen, forklarer Claus Arberg.

Vinduerne bliver leveret i som alu/træ vinduer, og det er netop den type vinduer, Hvidbjerg Vinduet producerer i Nors.

De første omkring 400 vinduer er leveret, og de næste billadninger med vinduer til Nørresundby bliver sendt af sted fra Nors i ugerne 24, 25 og 26. Claus Arberg bemærker, at Sundby-Hvorup Boligselskab er den største almene boligafdeling i Nordjylland med knap 1900 beboere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.