64 på speedway-camp

Træningcamp for unge på Brovst Speedway Center

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kristian Funch-Larsen, tidligere formand i Brovst Speedway Club er for andet år i træk leder af ungdomskampen i Mou Kær.

MOU KÆR: 62 unge speedwaykørere giver den gas i denne uge på Brovst Speedway Center. De er med ungdomscamp hos Brovst Speedway Club.

Der køres venstrerundt på den store ovale bane. Og der er altid kørere klar til at trillen ind bag startsnoren, når andre er færdige med deres tildelte omgange. Helt fremme ved snoren giver trænerne lige de sidste detaljer, der skal fokus på de næste omgange. Så fuld koncentration, et fast blik mod den grønne lampe mens motoren hviner for fulde omdrejninger. Pludselig lyser lampen og snoren går op. Der skal løsnes på koblingen, så der kommer træk på baghjulet, mens forhjulet er løftet en anelse over slaggerne. Heatet er i gang, og der skal tænkes på det første sving: Skal der broadsides helt inde ved banekanten, eller har en anden kører været hurtigere og er kommet foran.


Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende om torsdag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.