65-årig musiklegende skal være far

Den 65-årige amerikanske sanger og sangskriver Billy Joel skal være far for anden gang. Det bekræfter en talsmand for sangeren.

Der er lykkelige omstændigheder hjemme hos sangeren Billy Joel og hans kæreste, Alexis Roderick.

33-årige Alexis Roderick er nemlig gravid med parrets første fælles barn. Det bekræfter en talsmand for den populære amerikanske sangskriver, ifølge Toronto Sun.

I forvejen har 65-årige Billy Joel datteren Alexa Ray Joe på 29 år fra et tidligere ægteskab med modellen Christie Brinkley, mens babyen, som forventes at komme til sommer, er Alexis Rodericks første barn.

Det er dog ikke mange nyheder om den kommende sommer-baby, som parret lader slippe ud. Ifølge talsmanden for parret vil sangeren og hans kæreste nemlig beholde yderligere detaljer for dem selv, indtil babyen er kommet til verden. 

De to kommende forælder har dannet par siden 2009, hvor de mødtes på en restaurant. Alexis Roderick er tidligere finansiel rådgiver for investeringsbanken Morgan Stanley, imens Billy Joel allerede i 70'erne sang sin vej ind i amerikanernes hjerter med hits som "Piano Man" og "Cold Spring Harbor".

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.