Mors

654.000 kroner til kampen mod kræft

Regnskabet for Stafet For Livet 2017 på Mors er nu gjort endeligt op, og overskuddet er større end forventet

Stafetten sætter fokus på kræftsagen rundt i hele landet.PR foto

Stafetten sætter fokus på kræftsagen rundt i hele landet.PR foto

MORS:Regnskabet for Stafet For Livet 2017 på Mors er nu gjort endeligt op, og overskuddet har vist sig at være endnu større end først forventet.

- Vi har nu afsluttet regnskabet for Stafet for Livet 2017 med et helt vildt fantastisk resultat. Hele 654.000 kr. fik stafettens 1760 deltagere samlet sammen og givet til kampen mod kræft, oplyser kassererne Poul Furbo og Julian Jensen.

Det er et resultat, der ligger tæt på sidste års rekordår med 665.000 kroner indsamlet.

10. og 11. juni løb årets stafet af stablen i Midtmors Sport i Øster Jølby. Et flot antal deltagere mødte op til et døgn i kampen mod kræften og i Kræftens Bekæmpelses tegn.

- Vi havde igen i år en fantastisk oplevelse, hvor alt gik, som det skulle. Med godt 200 færre deltagere end sidste år er det et utroligt flot resultat for 2017, der ligger tæt op ad sidste års rekord. Det siger noget om øens store opbakning, og at vores stafet rummer mange fede initiativer fra både styregruppe og deltagere. Blandt andet et musikarrangement, auktion, guitarløb, spinning-event, salg rundt i teltene og meget mere. Det er så fedt, siger formand for Stafet For Livet Mors, Keld Andersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst