69-årig dømt for at misbruge stedbarnebarn

For fire år siden blev han dømt for misbrug af fire børnebørn. Nu er han dømt for misbrug af et femte.

69-årig dømt for at misbruge stedbarnebarn

En 69-årig mand blev mandag i Københavns Byret idømt halvandet års fængsel for at have misbrugt sit stedbarnebarn, fra hun var fire, til hun var otte år gammel.

Der var tale om en såkaldt tillægsstraf, da manden allerede i 2011 blev idømt to års fængsel for gennem flere år at have misbrugt fire børnebørn, fra pigerne var mellem fem og 12 år gamle.

I 2011 erkendte han overgrebene på de fire piger, som han befamlede, både når de besøgte ham i hans hjem, og når de var på besøg i hans sommerhus. I enkelte tilfælde skete det også i hans bil og på hans arbejdsplads.

Mens den gamle sag drejede sig om blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgang end samleje, blev han i den nye sag også dømt for samleje med den lille pige.

Overgrebene på stedbarnebarnet fandt ligeledes sted både på hans bopæl, i sommerhuset og i hans bil i området omkring sommerhuset. Misbruget af pigen fandt sted tilbage i 1994 til 1998.

I modsætning til den første sag med de fire børnebørn nægtede den 69-årige i retten, at han havde forgrebet sig på stedbarnebarnet, og han ankede på stedet dommen til landsretten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.