7’er stole gav flot resultat til Stafet for Livet

Steen Karlsens fem stole solgt for godt 40.000 kroner

De fem 7-er stole blev solgt for i alt 40.700 kr.
Frederikshavn 4. juni 2012 12:48

De fem 7’er stole, som kunstneren Steen Karlsen har udsmykket til fordel for ”Stafet for Livet”, blev søndag aften solgt på auktion ved auktionshuset Lauritz.com. Det samlede hammerslag for de fem stole endte på 40.700 kr. Republic of Fritz Hansen har doneret stolene, og Lauritz.com afviklede auktionen og donerer samtidigt gebyrer og salærer ved salget til Stafet for Livet.

Flot resultat

Alt i alt betyder det, at salget af stolene bidrager med 50.000 kr. til Stafet for Livet i Frederikshavn – og dermed Kræftens Bekæmpelses arbejde. - Det er et utrolig flot resultat, og vi er meget taknemlige for den fantastiske støtte og opbakning, som vi har fået fra Republic of Fritz Hansen, Lauritz.com og ikke mindst Steen Karlsen, siger formand for styregruppen for Stafet for Livet i Frederikshavn, Aase Lindbøgh Nielsen.

På vej mod ny rekord

Den 16.-17. juni er der Stafet for Livet på Knivholt, og Aase Lindbøgh Nielsen håber, at der nu for alvor er mulighed for et rekord-stort beløb, som kan sendes videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...