Skagen

7. plads med kokkelandsholdet

Kris­ti­an Rise er net­op vendt hjem fra VM i kok­ke­kunst. ar­kiv­fo­to

Kris­ti­an Rise er net­op vendt hjem fra VM i kok­ke­kunst. ar­kiv­fo­to

SKAGEN:Før afrejsen til verdensmesterskaberne i kokkekunst i Luxemborg håbede kok Kristian Rise fra Brøndums Hotel i Skagen, at landsholdet kom i top fem. Helt så langt kom holdet ikke, men en 7. plads rakte det til. Dermed rykkede det danske kokkelandshold 10 pladser frem idet holdet ved seneste VM blev nummer 17. - Det går den rigtige vej, men vi lavede nogle ærgerlige småfejl og Norge og Sverige tog som sædvanlig toppladserne, siger Kristian Rise, netop hjemvendt fra den spændende dyst. Norge blev vinder med Sverige og Singapore på de efterfølgende pladser. En af de småfejl som trak ned var, at vægten på holdets chokolade petit-four mindst skulle veje ni gram. Det havde danskerne overset, og lavet nogle lækkerier, som var lettere, og det trak ned. At blive nummer syv af 25 er dog en tilfredsstillende placering. - Vi fik en guldmedalje for vores varme mad og en sølvmedalje for vores kolde mad og det rakte til 7.-pladsen, siger en træt Kristian Rise. Han har ikke fået mange timers søvn i den forgangne uge på grund af det store arbejdspres. Kristian Rise er køkkenchef på Brøndums Hotel i Skagen. Næste gang kokkelandsholdet skal i felten bliver sandsynligvis til kokke-OL i Erfurt i 2008.