70 seniorer fejrede jubilæum med manér

Skørping Seniorer samlet til fest på Rebildhus for at markere 75 års jubilæum med spisning, taler, amerikansk lotteri og dans samt kaffebord

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Som formand for Skørping Seniorer bød Elly Leegaard de mange medlemmer velkommen til jubilæumsfesten på Rebildhus. I forgrunden foreningens fane fra 1958, skænket af Danmarkssamfundet. Martin Damgård

REBILD/SKØRPING:For 75 år siden, helt præcist 13. marts 1944 var der stiftende generalforsamling i Skørping Pensionistforening.

Foreningen har i dag taget navneforandring til Skørping Seniorer, og mærkedagen blev fredag eftermiddag fejret med en stor jubilæumsfest på Rebildhus.

- I dag er vi 130 medlemmer, hvoraf de 70 har tilmeldt sig festen her i dag, forklarede Elly Leegaard som nyvalgt formand under sin forgænger Anne Nielsens orlov.

Afholdsforening bag fane

Skørping Seniorer er en aktiv forening, der løbende arrangerer udflugter, komsammener, fester og hver anden tirsdag i hver måned bankospil for seniorer i og omkring Skørping.

I sin velkomsttale kom Elly Leegaard blandt andet ind på at foreningen fik sin første fane i 1947, skænket af Fræer Afholdsforening.

Senere fik de i 1958 skænket en ny fane af Danmarkssamfundet, som i dagens anledning var placeret ved siden af musiker Gert Degns udstyr.

Tre retters gratis menu

Efter velkomsttalen var det tid for festdeltagerne til at sætte tænderne i forretten til dagens tre retters menu sponsoreret af foreningen og hyggesnakke rundt ved de festpyntede borde, mens Gert Degn indledte musikken med at spille kendingsmelodien til tv-serien Matador.

Mellem hovedretten og desserten var der gæstetaler af næstformand for Danske Seniorer Karsten Møller Nielsen og formand for Aalborg Kredsen Per Drejer.

Efter spisningen var der amerikansk lotteri med 30 sponsorgaver som præmier fra handelslivet i Skørping, som Elly Leegaard roste meget for deres gavmildhed.

For at jubilæumsgæsterne bagefter ikke skulle falde helt hen efter al den gode mad ville Gert Degn ifølge formandens velkomsttale sætte fut i festen og spille op til dans inden det afsluttende kaffebord sidst på eftermiddagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst