700 spændte løbesko i Nationalpark Thy

Ustadigt vejr og flere løb i området samtidig var skyld i lavere deltagerantal end sidste år, siger arrangører, der havde håbet på 800 deltagere

Helle Møller Larsen
Foto: Bo Lehm
Thisted 3. september 2016 20:14 - Opdateret 3. september 2016 21:22

NATIONALPARK THY: Hunden Louie var den eneste firbenede, der løb med, da starten gik til den halve maraton til den ottende udgave af Nationalpark Thy Marathon.

- Det er første gang, at jeg skal løbe til Nationalpark Thy Marathon. Men jeg glæder mig, for jeg kan godt lide at løbe i naturen sammen med min hund, sagde Tupaarnaq Loberg Fischer fra Klim, som derfor havde købt et startnummer til sin seks-årige Cockerspaniel til løbet.

I alt 704 gennemførte Nationalpark Thy Marathon, mens der var i alt 750 tilmeldte. Tallet er lavere end sidste års 870 startende løbere. Det forklares ifølge Kenneth Kristensen af flere løb på samme tidspunkt og vejret.

- Vejret var ustadigt fra morgenstunden med megen regn, så det tror jeg har holdt nogen væk. Sidste år var der flere forhåndstilmeldte, cirka 100, end nu og flere tilskuere, vurderede Kenneth Kristensen.

- Vores mål var 800 deltagere, men vi er ikke skuffede. Og med hensyn til næste år har vi allerede mærket interesse for at deltage i duatlon, tilføjede han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...