73 minutter til AaB’s Rasmus Jönsson

Lejesvenden lavede en assist og viste fremgang i reserveholdskamp

Claus Jensen
Rasmus Jönsson i aktion mod FC Midtjylland. Foto: Henrik Louis
Fodbold 6. september 2013 17:15

AALBORG: I mandags blev det til 53 minutter i reserveholdligaen mod Viborg, og fredag holdt Rasmus Jönsson så i 73 minutter i samme liga mod FC Midtjylland.

AaB’s svenske lejesvend var med i afgørelsen, der faldt allerede i det 6. minut af opgøret på Aalborg Frejas hjemmebane. Jönsson blev sendt i dybden af Søren Frederiksen, og han fandt holdkammeraten igen med en perfekt flad tværpasning til 1-0 målet.

Rasmus Jönsson viste klar fremgang i sit spil i forhold til forleden. Han løb mere, og mistede ikke bolden så let, ligesom han flere gange trak ned i banen og viste sine evner i angrebsopbygningen.

AaB dominerede første halvleg, og Søren Frederiksen misbrugte en friløber, hvor han dog mente sig revet i trøjen af målmanden.

Efter pausen overtog FC Midtjylland mere af spillet, men på nær et enkelt forsøg på stolpen, så blev de ikke synderligt farlige.

Hos AaB spillede Kenneth Emil Petersen, Søren Frederiksen og Thomas Augustinussen 90 minutter, mens Henrik Dalsgaard planmæssigt blev skiftet ud i anden halvleg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...