Fodbold

73 minutter til AaB’s Rasmus Jönsson

Lejesvenden lavede en assist og viste fremgang i reserveholdskamp

Rasmus Jönsson i aktion mod FC Midtjylland. Foto: Henrik Louis

Rasmus Jönsson i aktion mod FC Midtjylland. Foto: Henrik Louis

AALBORG:I mandags blev det til 53 minutter i reserveholdligaen mod Viborg, og fredag holdt Rasmus Jönsson så i 73 minutter i samme liga mod FC Midtjylland.

AaB’s svenske lejesvend var med i afgørelsen, der faldt allerede i det 6. minut af opgøret på Aalborg Frejas hjemmebane. Jönsson blev sendt i dybden af Søren Frederiksen, og han fandt holdkammeraten igen med en perfekt flad tværpasning til 1-0 målet.

Rasmus Jönsson viste klar fremgang i sit spil i forhold til forleden. Han løb mere, og mistede ikke bolden så let, ligesom han flere gange trak ned i banen og viste sine evner i angrebsopbygningen.

AaB dominerede første halvleg, og Søren Frederiksen misbrugte en friløber, hvor han dog mente sig revet i trøjen af målmanden.

Efter pausen overtog FC Midtjylland mere af spillet, men på nær et enkelt forsøg på stolpen, så blev de ikke synderligt farlige.

Hos AaB spillede Kenneth Emil Petersen, Søren Frederiksen og Thomas Augustinussen 90 minutter, mens Henrik Dalsgaard planmæssigt blev skiftet ud i anden halvleg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst