Færdselsforseelser

748 fartsyndere ved tunnellen

På fire dage tog politiet 748 bilister for at køre for hurtigt ved Limfjordstunnellen

Arkivfoto

Arkivfoto

NORDJYLLAND:Hvis du er blevet blitzet af politiets fotovogn på vej ned i Limfjordstunnellen i sidste uge, er du langt fra den eneste.

På fire dage snuppede den automatiske trafikkontrol, ATK, nemlig 748 bilister i at køre for hurtigt mod tunnellen, hvor hastighedsgrænsen er sænket til 50 km/t, fordi det ene rør er lukket.
- Det er rigtig mange, men det er slet ikke usædvanligt i forbindelse med vejarbejde, siger ATK-leder Bent Mathiesen fra Nordjyllands Politi.

Slår til om aftenen

Fotovognen har holdt øje med trafikken om aftenen fra mandag til torsdag i omkring fire timer ad gangen. Om dagen snegler trafikken sig af sted, så der er ikke noget at komme efter.

Politiet holder øje med stedet efter aftale med vejdirektoratet, der tidligere har oplevet, at bomme bliver kørt ned af bilister, der ikke kan nå at dreje af, når trafikken ledes over i modsatte rør.
- Faren er også, at de fortsætter over i den modkørende trafik, når de drejer af, hvis de har for meget fart på, siger Bent Mathiesen.
Men selvom politiet tager mange fartsyndere i forbindelse med vejarbejde, er der faktisk sket en forbedring på området de sidste par år, oplyser ATK-lederen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.