75.000 kr. fra kommunen til Thisted Q

Politisk støtte til Thisteds nyoprykkede fodboldkvinder

Morten Kyndby Holm
Jubel da FC Thy - Thisted Q 2. juni havde sikret oprykningen. Arkivfoto: Ole Iversen
Thisted 14. juni 2018 11:08 - Opdateret 14. juni 2018 11:14

THISTED: - Vi var i en glædesrus...

Preben Dahlgaard (S), næstformand i Thisted Kommunes erhvervs-, arbejdsmarkeds- og kulturudvalg, fortæller - med et glimt i øjet - om baggrunden for en beslutning om 75.000 kr. til FC Thy - Thisted Q.

Sponsorstøtten kommer efter holdets oprykning til kvindernes bedste fodboldrække, 3F Ligaen. Og de 75.000 kr. er faktisk 5000 kr. mere, end klubben havde søgt om - og næsten dobbelt op i forhold til forvaltningens indstilling om at give 40.000 kr. Både ansøgningen og indstillingen fra forvaltningen er dog skrevet før, oprykningen blev en kendsgerning forrige weekend.

Pengene lander på et tørt sted - for i 3F Ligaen er de økonomiske krav væsentligt højere end i den næstbedste række. Klubben budgetterer således med udgifter på næsten 900.000 kr. i 2018-19.

- Vi forholder os til den glædelige situation, at de er rykket op, og det vil vi gerne påskønne. Samtidig står klubben i en akut økonomisk situation, siger Preben Dahlgaard.

Sponsoratet dækker andet halvår af 2018. Det er herefter op til den samlede kommunalbestyrelse at tage stilling til, hvor meget kvindeholdet skal støttes med fremover. Det vil ske i forbindelse med kommunens budgetlægning til efteråret.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...