75-årig i topform

Aalbæk IF fejrede fødselsdag med kæmpe fest hele lørdagen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBÆK:75 år er ingen alder, og fødselaren var da også i storform, da Aalbæk IF lørdag fejrede dagen.

Over alt på Aalbæk Stadion vrimlede det med aktiviteter for alle aldre.
- Vi er en åben forening. Hvis nogen kommer med en idé om at lave noget nyt, er vi med på det, siger Joan Rasmussen, der begynder at nævne en liste af aktiviteter lige så talrig som spillepladerne i bankoteltet ved siden af klubhuset:
- Dans, aerobic, mavedans, pilates, zumba, fodbold, hip hop, forældre-barn-gymnastik og ....

En lang historie

Joan Rasmussen har været formand de seneste tre år og med i bestyrelsen i 10 år i Aalbæk IF, og mens hun fortsætter talestrømmen, afløser Aalbæks zumbahold springlopperne fra Frederikshavn Cheerleaders, mens bankespillet fortsætter i teltet.

Peter Nielsen, Aalbæks 1. viceborgmester og formand for Handels- og Håndværkerforeningen, holder velkomsttalen og Mr. Aalbæk har kigget dybt i historiebøgerne:
- Idrætsforeningen blev stiftet i 1937, men allerede i 1923 begyndte aalbækkerne at spille fodbold, da købmand Vestergaard samlede en flok 13-15-årige drenge, der spillede mod nabobyerne.

Eget klubhus og stadion

Fodboldbanen var den mark, som nu egnede sig bedst til at spille fodbold på.
I 1949 fik klubben sit eget fodboldmål og et træhus fra Tuen IF. Træskuret blev flyttet fra mark til mark, alt efter hvor kampen skulle spilles,
I 1958 blev Aalbæk Centralskole færdig, og klubben fik nu baner og omklædningsrum på skolen, inden det nuværende klubhus blev bygget i 1971.

Ildsjæle brænder ikke ud

Peter Nielsen roser de mange frivillige ildsjæle, der driver foreningen - og som også har været med til meget andet end idræt: Fastelavnsfest, skrotindsamling, Ålbæk Sjøw, erhvervsmesse, havnefest, mini-OL, Råbjerg Mile March, Ålbækløbet, fester i Råbjerghallen og meget andet.
- Ildsjæle brænder ikke ud. Hvis de stopper, er det fordi, vi brænder dem af. Tænk over det, siger Peter Nielsen i sin hilsen til den 75-årige fødselar.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.