Frederikshavn

750 hjælpere i aktion for Cup No. 1

175 hold fra 23 nationer indtager mandag Frederikshavn til internationalt ungdomsfodbold

I næste uge ruller den internationale ungdomsturnering igen i Frederikshavn.Foto: Bente Poder

I næste uge ruller den internationale ungdomsturnering igen i Frederikshavn.Foto: Bente Poder

FREDERIKSHAVN:Op imod 750 hjælpere er klar til næste uges Cup No. 1, hvor ffI’s fodboldafdeling for første gang skal stå helt på egne fødder til den årligt tilbagevendende ungdomsturnering, som de tidligere 28 gange har kørt under navnet Dana Cup.

- Omkring 500 af hjælperne har relation til FfI’s fodboldafdeling, fortæller klubbens formand Martin Høeg, og selv om de frivillige hjælpere mange steder ser ud til at være en uddøende race, oplever han ikke voldsomme problemer på det område i øjeblikket.
- Hvis opgaverne er defineret og fastlagt med et tidspunkt, er det lettere at få frivillige hjælpere, men vi har samtidig valgt også at købe os til hjælp med skolevagterne, hvor mange af holdene bor og sover i hele ugen.
FfI har således fem klubber til at tage sig af den opgave, og de tjener alle et beløb på anstrengelserne.

Guider tager imod

Som noget nyt vil FfI også gøre brug af guider, som skal gøre det lettere og mere behageligt for de mange tilrejsende klubber.

- Allerede i lufthavnen i København har vi en guide til at modtage en flok fra Filippinerne, og til at hjælpe hold fra Marokko får vi assistance af en pige fra Dansk Fransk Venskabsforening.
- Men vi kan sagtens bruge endnu flere guider til at hjælpe de deltagende klubber med stort og småt, siger Martin Høeg, der opfordrer folk til at melde sig til en sjov oplevelse i næste uge.
Cup No. 1 indledes mandag aften med indmarch på Frederikshavn Stadion, og fra tirsdag til lørdag kæmpes og dribles der på livet løs på Fodboldvej og Stadion.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.