764 elever satte rekord

Aalborgs biblioteker lagde torsdag lokaler, da 764 glade elever sang sig ind i Børnenes Rekordbog

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Torsdag formiddag var over 700 skoleelever stjerner for en dag, da de sammen skrålede med på MGP All Stars sangen anno 2014, ”Din Melodi”, på fem biblioteker i Aalborg.

I fællesskab satte børnene nemlig rekord for antallet af børn, der har sunget én sang samtidig.

- Faktisk var der ikke nogen rekord at slå. Så uanset hvor mange, vi var, var vi kommet med i Børnenes Rekordbog, fortæller Anina Moos fra Aalborg Kommunes Biblioteker med et smil.

Alligevel var hun stolt over den glæde, børnene gik til opgaven med - og at de alle som én gav den fuld gas, da det gjaldt.

MGP-vært satte gang i festen

10.20 skulle den store prøve stå. Inden var der en chance for at varme op. Til at føre an i løjerne havde DR skaffet tv-idolet og MGP-værten Sofie Linde fra DR Ultra på banen på Hovedbiblioteket.

- Hvad så - er i klar til at slå en rekord, råbte hun til de fremmødte børn, der måbende betragtede tv-idolet, som lynhurtigt fik ungerne med på at synge sangen for at se, om de mon kunne den glade melodi og trallende tekst.

- Hvem vil ikke være en stjerne - bare for en dag, skålede Elvira Vakiili Jensen sammen med veninderne fra scenekanten.

Stjerne for en formiddag

- Jeg kan se, at du kan teksten - har du ikke lyst til at være ambassadør, spurgte Sofie Linde og fik et jublende hvin som svar.

Inden længe var Elvira Vakiili Jensen klar med mikrofon i hånd og fuld blæs på musikken.

- Så tænd dit tv, fyr det op fordi, det her er MGP, sang Elvira Vakiili Jensen og badede sig i beundrende og undrende blikke, mens Sofie Linde hop-dansede i baggrunden fra start til slut.

- Her - har du ikke lyst til at få nogle billetter til generalprøven på MGP, spurgte Sofie Linde og langede en flaksende stak billetter ud til Elvira Vakiili Jensen, som gik helt baglæns af glæde efter sangen.

- Jeg ved ikke helt, hvem jeg skal have med endnu - måske bliver det mindre veninder. Eller nogen fra min familie, sagde Elvira Vakiili Jensen og smilede fuld af stolthed og glæde - ikke mindst fordi hun nu får chancen for at se sin skolekammerat give den gas live på scenen i Gigatium.

- Jeg synes Dicte er bedst - hun går på min skole. Men hun har også den bedste sang, smilede Elvira Vakiili Jensen, inden hun forsvandt i venindernes favn og hjem til Vejgaard Østre Skole.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden