80’er fest markerede jubilæum

Aalborg Produktionsskole fyldte 25 år

Jasmin Amanda Erstvang og Mads Bagger Kristensen var et ømt 80’er syn. Foto: Annie Friis
Skolevæsen 30. september 2013 10:59

AALBORG: Aalborg Produktionsskole fejrede i fredags sit 25 års jubilæum med en stor 80’er fest, der tog eleverne tilbage til 1988, hvor skolen åbnede.

Skolens kantine var rammen om tidsrejsen med LP’er i lamperne, kassettebånd og videobånd som dekoration og en Rubics Cube bar, specielt fremstillet til anledningen. Pacman kravlede rundt på væggene, og på væggene hang plakater fra 80’erne med 80’er indhold – friskos prisliste på is fra 1988, film og musikstjerne, mode og ”gadgets” fra 80’erne.

Inspirationen var hentet fra de af underviserne, der kan huske 80’erne.

Og eleverne tog temaet til sig. Håret var stort, så selv Madonna eller Cyndi Lauper ville have været misundelige. Maverick fra Top Gun var til stede i kedeldragt og punkere spillede med musklerne i flænsede cowboybukser.

Den hyrede 80’ DJ, Pladebixen fra Aalborg, gav den gas i diskokuglens skær med 80’er klassikere som The Final Countdown, Walk Like An Egyptian og Wake Me Up Before U Gogo.

Skolens køkkenværksted havde fremtryllet en tre retters 80’er menu bestående af tarteletter med høns i asparges efterfulgt af kalvefilet, stegt som vildt med ribsgele, pommes rissoles og franske ærter og naturligvis Taffel chips. Til dessert var der ikke et øje tørt, da der blev serveret trefarvet is med lysfontæne, hedekys og vafler.

Aalborg Produktionsskole startede på Strandvejen. Senere åbnede afdelingerne på Flødalsvej i 1991 og Thistedvej i 1996. I 2007 valgte skolen at samle alle afdelinger med de forskellige værksteder på én matrikel med den nuværende placering på Sohngårdsholmsvej.

Skolen har 10 forskellige værksteder med plads til 22 elever på hvert. Igennem årene har cirka 8500 været elever på skolen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...